Groepen van minder dan 20 personen + 15% BTW en dienst inbegrepen
Vrijdag en zaterdag is de keuken open tot 21u30.
Zondag open tot 20u30.

Menu 1 : 16,30 € per persoon     (Groep minstens 8 personen)
– Tomatenroomsoep
– Varkensgebraad en kroketten
– Seizoensgroenten en roomsauw
– Chocolademousse

Menu 2 : 15,20 € per persoon     (Groep minstens 8 personen)
– Groentebouillon
– Huisgemaakte stoofvlees met friet, sla en tomaat
– Rijstpap

Menu 3 : 22,80 € per persoon     (Groep minstens 8 personen)
– Ardeense ham met meloen
– Preisoep
– Varkensgebraad met archiducroomsaus
– Gestoofd witloof en kroketten
– Ijs met warme krieken

Menu 4 : 24,10 € per persoon     (Groep minstens 8 personen)
– Zalmcocktail
– Varkenshaasje met kroketten, groentjes en mosterd
– Taart en koffie

Menu 5 : 20,80 € per persoon     (Groep minstens 8 personen)
– Roomsoep
– Steak met groenten en saus
– Rijstpap

Menu 6 : 24,50 € per persoon     (Groep minstens 8 personen)
– Zeevruchten cockail
– Kabeljauw met fijne groenten
– Bavarois

Menu 7 : 26,20 € per persoon     (Groep minstens 8 personen)
– Aspergeroomsoep met grijze garnalen
– Tongfiles met saffraansaus
– Kalkoengebraad met blackwellsaus
– Groenten en kroketten
– Chocolademousse

Menu 8 : 32,30 € per persoon     (Groep minstens 8 personen)
– Zalmcocktail
– Kervelsoep
– Koninginnenhapje
– Opgevulde kipfilet met oesterzwam en witloof
– Seizoensgroenten en kroketten
– Fruitsalade

Menu 9 : 32,30 € per persoon     (Groep minstens 8 personen)
– Kreeftensoep
– Roodbaarsfilet met estragonsaus
– Entrecogebraad met portsaus, groentekrans en kroketten
– Ijs, fruit en koffie

Menu 10 : 40,80 € per persoon     (Groep minstens 8 personen)
– Mousse van zeevruchten
– Kreeftenroomsoep
– Tongfilets met safraansaus
– Entrecote met peperroomsaus, groentekracht en kroketten
– Ijs en koffie

Menu 11 : 34,80 € per persoon     (Groep minstens 8 personen)
– Meloen met zeevruchten
– Tomatenroomsoep
– Struisvogelfilet met madeirasaus
– Seizoensgroenten en aardappels naar keuze
– Bavaroisvariatie

Menu 12 : 37,10 € per persoon     (Groep minstens 8 personen)
– Extra zachte zalm met fijne salade soorten
– Witloofsoep met garnaaltjes
– Varkenshaasje archiduc met groentjes en kroketten
– Koffie en gebak

Menu 13 : 37,30 € per persoon     (Groep minstens 8 personen)
– Parmaham met meloen
– Groentebouillon
– Rundsgebraad met roomsaus en groentekrans
– Fruitcocktail en koffie

Menu 14 : 38,40 € per persoon     (Groep minstens 8 personen)
– Eendenpastei met ajuinconfituur en vijgen
– Tomaten-groentesoep
– Opgevulde kipfilet met oesterzwam en roomsaus
– Ijs – Fruit – Koffie

Menu 15 : 38,20 € per persoon     (Groep minstens 8 personen)
– Kreeftensoep
– Roodbaarsfilet met saffraansaus
– Entrecotegebraad met mosterdsaus
– Chocolademousse en koffie

Menu 16 : 40,80 € per persoon     (Groep minstens 8 personen)
– Extra zachte zalm met fijne salade soorten
– Groentebouillon
– Scampi’s in een luchtig currysausje
– Varkenshaasje archiduc met groenten en kroketten
– Koffie en gebak